Ik ben werkgever

Bent u op zoek naar geschikte jonge medewerkers die binnen uw organisatie kunnen groeien tot gekwalificeerde vakmensen? Briljant Personeelsdiensten is dé specialist op het gebied van bemiddelen en detacheren van jongeren.

Dit doen wij!

Medewerkers die passen binnen uw bedrijf, medewerkers die uw bedrijf laten groeien, die medewerkers leveren wij. Niet langer veel tijd besteden aan werving en selectie en vooral ook geen last meer van het werkgeverschap en de bijbehorende administratie. Iedere situatie vraagt om een andere oplossing, wij leveren die oplossing, of het nu gaat om tijdelijk of vast personeel. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Detacheren!

Detacheren is een aantrekkelijk alternatief of is een tussenstap naar een reguliere arbeidsovereenkomst. U krijgt de tijd om minimaal 6 maanden te bekijken of de medewerker past in uw bedrijf en geschikt is voor de functie. Uw medewerker heeft een dienstverband met Briljant Personeelsdiensten, maar is bij u werkzaam conform de arbeidsvoorwaarden die binnen uw bedrijf gelden.

Uitzenden!

Bij uitzenden stellen wij personeel beschikbaar aan u als opdrachtgever. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan extra personeel voor een bepaalde tijd. Of u heeft onvoldoende capaciteit door ziekte of uitval. Voor elke functie zoeken wij graag een geschikte kandidaat.

Payrolling!

Met payrolling nemen wij de administratieve en juridische zaken omtrent het werkgeverschap uit handen zodat u zich kunt concentreren op het werk van uw medewerkers. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en bieden u telefonische ondersteuning gedurende de overeenkomst.

Een Briljant MVO oplossing!

Een samenwerking waarin iedereen een steentje kan bijdragen, daar streven wij naar. Kansen bij uw bedrijf voor mensen uit de doelgroep, mensen die een extra zetje nodig hebben om aan de slag te gaan. Mensen die waardevol kunnen zijn voor uw bedrijf en niet kunnen wachten om te starten. Speciaal voor deze enthousiaste groep medewerkers hebben wij een jobcreator. De jobcreator kijkt samen met u naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf voor mensen uit het doelgroepregister.

Daarnaast kan het inzetten van medewerkers uit het doelgroepregister financieel aantrekkelijk zijn voor uw bedrijf. Via Briljant Personeelsdiensten komt u in aanmerking voor subsidies, premiekortingen, loondispensatie, de mobiliteitsbonus en kunt u gebruik maken van de no-risk polis, dit leidt meteen tot een verlaging van het uurtarief.

Briljant On Demand!

Als werkgever kunt u gebruik maken van ons unieke digitale video-matchingssysteem ‘Briljant On Demand’. Wij brengen u online levensecht in contact met passende kandidaten. Een zeer effectieve en efficiënte manier om de werknemer te selecteren die past bij uw bedrijf. Briljant On Demand is volkomen veilig en geborgd en maakt onderdeel uit van ons servicepakket.

Goed geregeld!

Voor u als werkgever en uw medewerkers is er een gratis helpdesk beschikbaar. Uw werknemers kunnen hier terecht met vragen. Als werkgever kunt u hier terecht met vragen op het terrein van arbeidsovereenkomsten en eventuele HR-ondersteuning.
Briljant Personeelsdiensten werkt conform de NBBU-cao, hierin zijn de algemene voorwaarden, rechten en plichten voor werkgevers en werknemers vastgelegd.

Marleen van Vuren